☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

Slik fikk "Baby" navnet sitt

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Navnefest!
Forside til Slik fikk "Baby" navnet sitt
Eksempel på Slik fikk "Baby" navnet sitt

Om boken

I et koselig hjem bor to glade voksne personer. De er så lykkelige at de går rundt og stråler om kapp med solen. De har nemlig fått en liten baby.

I boken er ennå ikke holdt navnefest, og det nærmer seg dagen da foreldrene skal finne det helt riktige navnet til barnet. Det er en stor og viktig oppgave, som får hjerne og hjerte til å knake og banke. Men en dag kommer plutselig det helt rette navnet, og de skynder seg å skrive det ned på en lapp. Men ... det skal ikke være så lett, for til deres store skrekk blåser lappen med navnet bort. Så vil den lille babyen noensinne få sitt virkelige navn?

«Slik fikk Baby navnet sitt» er en opplagt navngivningsgave og en bok som helt sikkert vil skape glede i mange år fremover. Merk at boken passer best til det førstefødte barnet, siden det ikke inngår søsken i fortellingen.

Leter du etter en bok til dåbsfesten, kan du se på Da "Baby" fikk navnet sitt
Illustratør: Søren Juhl   Forfatter: Anne Lindhard  
Alder: 0-6 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 249,00

Gjør boken personlig


Informasjon om barnet
Her skriver du en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side, uavhengig av historien (maks 160 tegn).

 
Skriv kun barnets fornavn.Skriv barnets evt. mellomnavn og etternavn.Skriv barnets kallenavn. Det kan være navnet man brukte til babyen mens han eller hun lå i mors mage. Det er viktig for fortellingen at barnets virkelige navn IKKE inngår i kallenavnet.Skriv inn datoen for barnets navnefest: dato, måned og årstall.Skriv inn stedet hvor barnet bor.

Informasjon om far
Skriv inn navnet på barnets far.Informasjon om mor
Skriv navnet på barnets mor.Informasjon om andre voksne
Skriv inn navn(e) på den personen som far ringer for at fortelle, at navnet er forsvunnet. Kan være to personer. Velger du to personer, må du legge til «og» mellom de to navnene.