Søren Juhl portrait
Illustrator

Søren Juhl

«Alle barn tegner, noen barn stopper, og andre fortsetter. Jeg fortsatte å tegne, og det gjør jeg fortsatt. Det er noe av det beste jeg vet.

Tegningen har lønnet seg, og jeg har vært så heldig å få lov til å leke med Bamse & Kylling, Rasmus Klump og Fetter BR. I tillegg illustrerer jeg logoer, app-grafikk, web-grafikk og bøker.

«Hovedpublikumet» mitt er barn, og jeg tegner i en tegneserie-stil – søtt og med «glade» farger. Generelt starter jeg alltid med skisser, så prøver jeg ut noen ideer. Skissene strammes opp, skannes og brukes til å gjøre illustrasjonen ferdig på datamaskin.

Jeg har jobbet for en rekke vidt forskjellige virksomheter som reklamebyråer og f.eks. LEGO, der jeg designet salgsvarer for Legoland-parkene. Arbeidet omfattet design av skumsverd, krus, pennalhus, håndklær og et hav av andre produkter som understøttet Lego-temaene.

I det siste har jeg jobbet i forlagsbransjen, der vi blandet den «digitale verden» med bøkenes verden. Noen ganger understøttet nettinnholdet bøkene, mens andre ganger var det omvendt. Noen av prosjektene ble også utviklet til rene digitale plattformer.

Felles for alle de mange prosjektene er at de stort sett alle tar utgangspunkt i barnas verden, og derfor er jeg svært glad for å ha kommet til Min Beste Bok!"

Slik fikk Baby navnet sitt
Navnefest!
Aldersgruppe 0 til 4 år pages 24 sider   kr 269,00
Velg denne boken
Da Baby fikk navnet sitt
Dåp!
Aldersgruppe 0 til 4 år pages 24 sider   kr 269,00
Velg denne boken