Hjertet i Min Beste Bok!Grundlæggerne Hella og Henrik

Vi er Min Beste Bok…

Vi heter Hella og Henrik, og vi er innehavere av Min Beste Bok. Sammen med vårt herlige team av kolleger, forfattere og illustratører utgjør vi Min Beste Bok.

Vi er hjertet i Min Beste Bok…

Min Beste Bok er vår gründerdrøm og vår lidenskap – og arbeidet med barn og barnebøker er vår daglige inspirasjon og motivasjon.

Vi har en grunnleggende tro på barns uspolerte, nysgjerrige og positive oppfatning av verden – og vi ønsker å hjelpe barna med å bevare denne uskyldige og sjarmerende tilgangen til livet så lenge som overhodet mulig. Vårt store mål er at bøkene skal gjøre livet og hverdagen bedre, hyggeligere og lettere for barn og barnefamilier. Litt mer nærvær, litt mer samvær i en travel og hektisk hverdag…

Vi elsker jobben vår…

Hver dag skaper vi personlige bøker for barn, der barnet selv spiller hovedrollen. Barnet ditt kan spille hovedrollen i hver eneste personlige barnebok her hos oss. Ved bestilling angir du navn og utvalgte opplysninger om barnet ditt. Den personlige barneboken formes etter disse opplysningene – og din sønn eller datter får en stor overraskelse når han eller hun oppdager at «boken handler jo om meg»!

Min Beste Bok – skrevet, utviklet og produsert i Norden…

Vår holdning til kvalitet, substans og innhold er kompromissløs. Alle bøkene våre er skrevet og tegnet i Norden, av nordiske forfattere og illustratører. Hver dag håndlager vi selv dagens bunke bestilte bøker på vårt lille koselige grafiske verksted.


Hella pakker personlige bøger ind

Børn hygger med deres personlige bøger

Våre to universer – Hyggelige Historier og Viktige Fortellinger…

Hyggelige Historier er bøker til alle barn som elsker å hygge seg med høytlesning og som finner glede ved å ha sin helt egen personlige barnebok, der de selv spiller hovedrollen.

Viktige Fortellinger er skrevet til barn som befinner seg i vanskelige situasjoner. Det kan være sykdom, ulykke eller foreldrenes skilsmisse. Våre viktige fortellinger gir barnet hovedrollen og hjelper det gjennom en vanskelig tid, med positive visualiseringer, lærerike konklusjoner og et drømmende «parallellunivers». Viktige Fortellinger er alltid utarbeidet i samarbeid med fageksperter på det aktuelle området.

Vi ønsker å gjøre EN VERDEN AV FORSKJELL…

Hos Min Beste Bok elsker vi arbeidet med barnebøker og barn. Vi har et stort ønske om å bidra til at barn trives og har det godt.