☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

Personlig dåpsgave: Da "Baby" fikk navnet sitt

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Dåp!
Forside til Da "Baby" fikk navnet sitt
Eksempel på Da "Baby" fikk navnet sitt

Om boken

I et koselig hjem bor det to glade voksne personer. De er så lykkelige at de går rundt og stråler om kapp med solen. De har nemlig fått en liten baby.

I boken har barnet enda ikke blitt døpt, og det nærmer seg dagen da foreldrene skal finne det helt riktige navnet til barnet. Det er en stor og viktig oppgave, som får hjerne og hjerte til å knake og banke. Men en dag kommer plutselig det helt rette navnet, og de skynder seg å skrive det ned på en lapp. Men ... det skal ikke være så lett, for til deres store skrekk blåser lappen med navnet bort. Så vil den lille babyen noensinne få sitt virkelige navn?

«Da baby fikk navnet sitt» er en opplagt dåpsgave og en bok som helt sikkert vil skape glede i mange år fremover. Merk at boken passer best til det førstefødte barnet, siden det ikke inngår søsken i fortellingen.

Leter du etter en bok til navnefesten, kan du se på Slik fikk "Baby" navnet sitt
Illustratør: Søren Juhl   Forfatter: Anne Lindhard  
Bokserie: Hyggelige Historier for de små   Alder: 0-6 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 249,00

Gjør boken personlig


Informasjon om barnet
Her skriver du en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side, uavhengig av historien (maks 160 tegn).

 
Skriv kun barnets fornavn.Skriv barnets evt. mellomnavn og etternavn.Skriv barnets kallenavn Det kan være navnet man brukte til babyen mens han eller hun lå i mors mage. Det er viktig for fortellingen at barnets virkelige navn IKKE inngår i kallenavnet.Skriv datoen for barnets dåp: dato, måned og årstall.Skriv navnet på kirken barnet skal døpes i.Skriv inn navnet på stedet hvor barnet bor.

Informasjon om far
Skriv inn navnet på barnets far.Informasjon om mor
Skriv navnet på barnets mor.Informasjon om andre voksne
Skriv inn navn(e) på en person som far ringer for at fortelle, at navnet er forsvunnet. Kan være to personer. Velger du to personer, må du legge til «og» mellom de to navnene.

Informasjon om bærer
Velg hvem av følgende personer som bærer barnet og sier navnet i dåpen.Skriv inn navn på den personen i fortellingen som bærer barnet og sier navnet ved dåpen.