☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

Personlig romreisebok "Navn" og "Navn" i verdensrommet

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Favorittbok!
Forside til "Navn" og "Navn" i verdensrommet
Eksempel på "Navn" og "Navn" i verdensrommet

Om boken

Nyhet!

Til alle barn som elsker å utforske verdensrommet!

De to skjønne hovedpersonene i denne personlige barneboken elsker verdensrommet. De har veldig lyst til å besøke alle de spennende planetene i solsystemet. En kveld bestemmer de seg for å bygge en rakett og dra ut i verdensrommet.

Verdensrommet byr på mange spennende opplevelser for de to hovedpersonene, og planetene tar hjertelig imot dem. De møter Mars med den røde vulkanen og den store Jupiter, som har stormer på magen. De bygger en snømann på den iskalde Saturn med de vakre ringene, og de flyr forsiktig forbi den lysende og gassprompende Uranus.

På Neptun blir de nesten fanget i en storm, men på dvergplaneten Pluto kan de slappe av og nyte synet av den pene Melkeveien. Merkur blir kjempeglad for å få besøk av romraketten, for han elsker å leke. Til slutt kommer den vakre Venus dem til unnsetning og hjelper dem tilbake til jorda før de går tom for drivstoff.

Når de to hovedpersonene nærmer seg sola, fanger de en solstråle som de vil ta med hjem som suvenir.

Boken er en fantasifull fortelling om å være astronaut og reise i verdensrommet, men den inneholder også fakta om de spennende planetene i solsystemet, sola og det store universet.

De to barna i fortellingen kan være søsken, tvillinger eller venner. Boken passer for barn mellom 4 og 8 år.
Illustratør: Jonas Sonne   Forfatter: Stinne Lykke Valentin Nordvig  
Alder: 4-8 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 32

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 259,00

Gjør boken personlig

Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side uavhengig av historien (max 160 anslag).

Informasjon om Barn 1 

Skriv navnet på stedet hvor barnet bor.

Informasjon om Barn 2
Dette barnet kan være et søsken, en tvilling eller en venn som har fått lov til å overnatte hos Barn 1.

 


Foreldre Barn 1 (og ev. Barn 2) bor sammen med

Skriv navnet på den forelderen som bor sammen med Barn 1 (og ev. Barn 2).Skriv navnet på den andre forelderen / bonusforelderen som bor sammen med Barn 1 (og ev. Barn 2).

Personen/personene Barn 1 ringer til underveis

Ikke velg den samme personen / de samme personene som ovenfor

Skriv navnet på den personen Barn 1 ringer til underveis, for eksempel en besteforelder, kusine, fetter, onkel, tante, venn eller venninne.Skriv navnet på den andre personen Barn 1 ringer til underveis, for eksempel en besteforelder, kusine, fetter, onkel, tante, venn eller venninne. Person 2 bor sammen med person 1.