☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

Personlig skolebok! "Navn" begynner på skolen

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Skolebok!
Forside til "Navn" begynner på skolen
Eksempel på "Navn" begynner på skolen

Om boken

Nyhet!

Boken til alle barn som snart skal begynne på skolen.

Å begynne på skolen er en stor begivenhet. De fleste barn gleder seg, men gleden kan også være blandet med spenning eller uro for alt det nye som venter. Når det skal skje endringer i et barns liv, er det alltid lurt å forberede barnet mest mulig. Når barnet vet hva som skal skje, føler det seg tryggere.

Denne personlige boken er utarbeidet av psykolog og barnebokforfatter Ina Victoria Haller. Boken skildrer situasjoner som alle familier med barn i skolestartalder kan kjenne seg igjen i, og den er skrevet for å hjelpe ditt barn med å forberede seg på skolestarten.

Boken beskriver forberedelsene frem til skolestart og gir et bilde av hva som skjer første skoledag. Den viser rektor som ønsker velkommen, barnets møte med læreren og de nye klassekameratene og aktivitetene som vanligvis finner sted.

Underveis i boken er det spørsmål til barnet. De hjelper dere med å snakke om skolestarten, og de lar barnet få sette ord på følelsene og tankene det har om å begynne på skolen.

Boken passer godt til høytlesning for barn som snart skal begynne på skolen. Yngre, nysgjerrige søsken kan også ha glede av å følge med.

Forfatter: Ina Victoria Haller   Illustratør: Christinna Krog Andersen  
Alder: 4-6 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 32

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 249,00

Gjør boken personlig

Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side, uavhengig av historien (maks 160 tegn).

Opplysninger om barnet 

Skriv inn navnet på skolen barnet skal gå på. Viktig at ordet 'skole' blir skrevet etter navnet på skolen

Informasjon om mor
Skriv 'mamma' eller navnet på mamma. Boken er skrevet slik at foreldrene til barnet både kan bo sammen og hver for seg.Informasjon om far
Skriv 'pappa' eller navnet på pappa, bonuspappa eller en annen kvinne. Denne personen kan være enten en mann eller en kvinne. Boken er skrevet slik at foreldrene til barnet både kan bo sammen og hver for seg.