☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

Personlig julegave "Navn" feirer jul

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Julebok!
Forside til "Navn" feirer jul
Eksempel på "Navn" feirer jul

Om boken

Endelig er årets mest personlige julebok her!

En personlig barnebok for alle barn og familier som elsker jul. Vår skjønne lille hovedperson gleder seg over alt det morsomme som skjer i desember. For hva er vel bedre for et barn enn å gjøre koselige juleting sammen med de voksne som barnet er glad i?

Sammen lager de julepynt, bygger snømenn, aker og lager julekaker så kjøkkenet dufter av deilige julekrydder. De henter og pynter et kjempefint juletre, dekker julebord og nyter julemiddagen sammen på julaften. Til slutt synger de julesanger og går rundt juletreet før de åpner gaver.

Boken passer perfekt for barn i alderen 0 til 4 år og er velegnet som minne om barnets første jul.

Man kan velge å legge til ett eller to eldre søsken eller én eller to venner i boken. Boken kan også brukes til aleneforeldre, bonusforeldre og familier med to mødre.

I denne personlige juleboken får barnet være aktivt med under opplesningen, for eksempel ved å blåse, vinke, klappe eller velge julesang.

Forfatter: Anna Dybdal   Forfatter: Helena Joy   Illustratør: Sarah Conradsen  
Alder: 0-4 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 259,00

Gjør boken personlig

Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side uavhengig av historien (max 160 anslag).

Informasjon om barnet 

Skriv inn navnet på stedet hvor barnet bor.

Informasjon om mamma eller en annen kvinne
Skriv 'mor' eller navnet på mor. Kan være mor, bonusmor, bestemor eller en kvinnelig venn av familien. Barnet er sammen med denne person juleaften.Informasjon om far eller en annen voksen
Skriv 'pappa' eller navnet på pappa, bonuspappa eller anden voksen. Personen kan være enten en mann eller en kvinne. Barnet er sammen med denne personen juleaften.

 


Andre karakterer i boken

Her skriver du navnet på eldre søsken eller venner. Det kan være ett eller to barn. Velger du to barn, må du legge til et «og» mellom de to navnene.Velg her om dere pleier å gå i kirken på julaften