☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

"Navn" og "Navn" i dinosaurenes verden

Dinobok!
Forside til "Navn" og "Navn" i dinosaurenes verden
Eksempel på "Navn" og "Navn" i dinosaurenes verden

Om boken

En god nyhet til alle barn som elsker dinosaurer!

Denne personlige barneboken handler om to herlige barn på en fantastisk reise til dinosaurenes verden. Her møter de den lille, søte triceratopsen Trixie. Trixie er lei seg, for hun finner ikke bestevennen sin, stegosaurusungen Steggo. Barna bestemmer seg for å hjelpe Trixie med å finne Steggo.

Underveis møter de mange kjente dinosaurer, og alle hjelper dem med å lete etter Steggo. Barna får en fantastisk tur på ryggen til en høytflygende pteranodon, de får svømme med den vannglade plesiosaurusen, og den høye brachiosaurusen løfter dem høyt opp så de kan skue ut over steppene. De møter den raske velociraptoren med de skarpe klørne, og til slutt møter de en fryktinngytende Tyrannosaurus rex, som heldigvis slett ikke er så farlig når det kommer til stykket.

Og hvem vet, med hjelp fra de fantastiske dinosaurene klarer kanskje de to skjønne hovedpersonene våre å finne Steggo?

En personlig barnebok om samhold og fellesskap. Boken appellerer til barnas fantasi, men inneholder også mye faktastoff om forhistoriens dinosaurer. De to barna i fortellingen kan for eksempel være søsken, venner eller søskenbarn.

Forfatter: Brian Mogensen   Illustratør: Jonas Sonne  
Alder: 3-8 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 28

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 259,00

Gjør boken personlig

Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side uavhengig av historien (max 160 anslag).

Informasjon om barn 1 

Skriv navnet på stedet hvor barnet bor.

Informasjon om barn 2
Dette barnet kan være et yngre søsken, en tvilling eller en venn som har fått lov til å overnatte hos barn 1.

 


Informasjon om de voksne i boken
Skriv navnet på den eller de voksne som er med i historien. Det kan være én eller to personer. Velger du to personer, må du legge til «og» mellom de to navnene. De voksne bor sammen med barn 1 (og eventuelt barn 2).