☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

Personlig bilbok "Navn" elsker biler

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Bilbok!
Forside til "Navn" elsker biler
Eksempel på "Navn" elsker biler

Om boken

Personlig barnebok til de minste!

Hurra! Den skjønne lille hovedpersonen i denne boken elsker biler. Alle slags biler! Så hva er vel mer spennende for dette barnet enn å se på biler sammen med de voksne som barnet er glad i?

Sammen ser de på blant annet brannbilen, politibilen, racerbilen, søppelbilen, ambulansen, postbilen, elbilen og biltransporteren, og på alle som jobber med disse bilene hver dag. Og hvem vet, kanskje kan vår lille hovedperson hjelpe brannmannen med å slukke en brann og dele ut brev sammen med postmannen? Hovedpersonen kjører racerbilløp sammen med racerbilsjåføren og hjelper politibetjenten i trafikken. Til slutt blir det også tid til å ta en liten pause ved isbilen – og alle får selvfølgelig is.

Kan også brukes til besteforeldre, enslige, bonusforeldre og familier med to mødre.

En interaktiv bok der barnet får ta aktivt del i historien underveis, for eksempel ved å tute, vinke, telle eller fortelle om farger.

Forfatter: Anna Dybdal   Forfatter: Helena Joy   Illustratør: Anja Løfkvist  
Alder: 0-4 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 249,00

Gjør boken personlig


Informasjon om barnet
Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side, uavhengig av historien (maks 160 tegn).


 

Skriv inn navnet på stedet hvor barnet bor.

Informasjon om mamma eller en annen kvinne
Skriv inn navnet på en kvinnelig voksen. Kan være mor, bonusmor, bestemor eller en kvinnelig venn av familien.Informasjon om far eller en annen person
Skriv inn navnet på far eller en annen person. Kan være kvinne eller mann.