☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

"Navn" i barnehagen

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Barne-hagebok!
Forside til "Navn" i barnehagen
Eksempel på "Navn" i barnehagen

Om boken

For barn som går i barnehagen.

Boken er bygget opp rundt en vanlig dag i barnehagen – fra barnet blir levert om morgenen til det blir hentet igjen. De forskjellige aktivitetene som beskrives i boken, er aktiviteter som typisk inngår i en barnehagedag, som levering i garderoben, samlingsstund og lek på avdelingen, spisetid, hviletid, høytlesning, uteliv på lekeplassen og henting.

Boken kan brukes som en hjelp ved barnehagestart hvis barnet er 2-3 år. Den kan forberede barnet på hva det vil si å gå i barnehagen, og på de forandringene som følger med. Samtidig passer boken også godt til barn som allerede går i barnehagen, siden den beskriver en typisk barnehagedag.

Underveis henvender boken seg til barnet med spørsmål om hverdagen i institusjonen, og på den måten oppmuntrer boken til samtale om de daglige rutinene i barnehagen. Boken retter også oppmerksomheten mot barnets sosiale utvikling med spørsmål som for eksempel: Hvordan er man en god venn? På den måten dras barnet aktivt inn i historien.

Boken kan også brukes av enslige foreldre og familier hvor mor og far ikke bor sammen.

Forfatter: Anna Dybdal   Forfatter: Helena Joy   Illustratør: Anja Løfkvist  
Alder: 2-5 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 249,00

Gjør boken personlig


Informasjon om barnet
Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side uavhengig av historien (max 160 anslag).


 

Skriv navnet på barnehagen her. Hvis du ikke kjenner navnet på institusjonen, skriver du «barnehagen» i bestemt form.

Informasjon om mor
Skriv inn 'mamma' eller navnet på mamma eller bonus mamma. Denne kvinnen vekker barnet om morgenen, før barnet skal i barnehagen.


Informasjon om far
Skriv inn 'pappa' eller navnet på far eller bonus far. Denne personen henter barnet i barnehagen. Det kan være både en mann og en kvinne.

 


Informasjon om pædagogen
Skriv navnet på barnehagelæreren. Hvis du ikke kjenner navnet på barnehagelæreren, skriver du «barnehagelæreren» i bestemt form. Det kan være både en mann og en kvinne.


Informasjon om lunsj
Velg om barna har med seg matpakke, eller om de får mat i barnehagen.