"Navn" i barnehagen

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Barne-hagebok!
Forside til "Navn" i barnehagen
Eksempel på "Navn" i barnehagen

Om boken

For barn som skal begynne i barnehagen eller går i barnehagen.

Hovedpersonen i denne boken skal akkurat til å begynne i barnehagen. Boken er bygget opp rundt en vanlig dag i barnehagen – fra barnet blir levert om morgenen til det blir hentet igjen. De forskjellige aktivitetene som beskrives i boken, er aktiviteter som typisk inngår i en barnehagedag, som levering i garderoben, samlingsstund og lek på avdelingen, spisetid, hviletid, høytlesning, uteliv på lekeplassen og henting.

Boken kan brukes som en hjelp ved barnehagestart. Den kan forberede barnet på hva det vil si å gå i barnehagen, og på de forandringene som følger med. Samtidig passer boken også godt til barn som allerede går i barnehagen, siden den beskriver en typisk barnehagedag.

Underveis henvender boken seg til barnet med spørsmål om hverdagen i institusjonen, og på den måten oppmuntrer boken til samtale om de daglige rutinene i barnehagen. Boken retter også oppmerksomheten mot barnets sosiale utvikling med spørsmål som for eksempel: Hvordan er man en god venn? På den måten dras barnet aktivt inn i historien.

Boken kan også brukes av enslige foreldre og familier hvor mor og far ikke bor sammen.

Forfatter: Anna Dybdal   Forfatter: Helena Joy   Illustratør: Anja Løfkvist  


Alder: 2-5 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24

Leveringstid: 4-6 hverdager
Levering fra kr 49,00, gratis når du kjøper for mer enn kr 299,00!

kr 249,00

Gjør boken personlig


Informasjon om barnet
Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side uavhengig av historien (max 160 anslag).Skriv navnet på barnehagen her. Hvis du ikke kjenner navnet på institusjonen, skriver du «barnehagen» i bestemt form.

Informasjon om mor
Skriv inn 'mamma' eller navnet på mamma eller bonus mamma. Denne kvinnen vekker barnet om morgenen, før barnet skal i barnehagen.


Informasjon om far
Skriv inn 'pappa' eller navnet på far eller bonus far. Denne personen henter barnet i barnehagen. Det kan være både en mann og en kvinne.Informasjon om pædagogen
Skriv navnet på barnehagelæreren. Hvis du ikke kjenner navnet på barnehagelæreren, skriver du «barnehagelæreren» i bestemt form. Det kan være både en mann og en kvinne.


Informasjon om lunsj
Velg om barna har med seg matpakke, eller om de får mat i barnehagen.