Angi barnets navn:

"Navn" blir tingfinner

kr 249,00
Gjør boken personlig

Vår hovedperson har besøk av en god venn. De to vennene står og skryter litt. De vet visst ikke helt hva de skal finne på.

Sammen med den tålmodige voksne finner de på en lek som skal vise at det ikke alltid handler om å ha de største, fineste og dyreste tingene, men derimot å ha lyst til å leke og finne på.

Resultatet er et fantasifullt fugleskremsel, som holder jordbærbedet fritt for fugler.

Illustratør: Anja Gram  Forfatter: Mikkel Milsgaard 
Aldersgruppe
4 til 10 år
pages
24 sider
Mål
21,5 x 15,5 cm
delivery time
4-6 hverdager
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label

Skreddersy "Navn" blir tingfinner

Informasjon om barnet

Her skriver du en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side, uavhengig av historien (maks 160 tegn).
 

Informasjon om far eller annen mann

Skriv inn navnet på en voksen mann. Mannen kan være hovedpersonens far eller bestefar/onkel, som er hjemme hos hovedpersonen.
Skriv inn et sted der hovedpersonen evt. skal reise på ferie – det må ikke være USA.

Informasjon om annen voksen

Skriv inn navnet på en annen voksen. Personen er sammen med barna om kvelden og spør barna hva de har gjort i løpet av dagen. Denne personen er ikke illustrert i boken. Kan være både mann eller kvinne.

Informasjon om guttevenn

Skriv inn navnet på en god guttevenn av barnet.

Hvordan vi håndterer dine data

All informasjon overføres, lagres og blir kryptert. Dine informasjoner blir ikke tilgjengelige for ansatte hos Min Beste Bok eller våre partnere, med mindre du kontakter oss vedrørende din ordre. Informasjonen du gir oss blir utelukkende brukt til å behandle, produsere og sende din ordre. Du kan alltid ta kontakt med oss hvis du ønsker å slette dine informasjoner.