☀️📚 3 for 2! Gjør et kupp hos Min Beste Bok. I hele juni får du en ekstra valgfri bok med på kjøpet. 📚☀️

"Navn" og den koselige hulen

Angi barnets navn:

og velg kjønn

Barselgave!
Forside til "Navn" og den koselige hulen
Eksempel på "Navn" og den koselige hulen

Om boken

Baby ligger liten og fin inn i mors mage. Utenfor hulens trygge og varme vegger kan det anes to stemmer. Den ene stemmen er koselig og varm, den andre er lys og blid. Det er foreldrene som snakker sammen – de holder på å forberede seg til at babyen skal komme ut av den koselige hulen.

«Navn og den koselige hulen» er en fin personlig gave som f.eks. barselsgave. Og det er en bok med en herlig historie, som den lille hovedpersonen vil elske å høre om og om igjen.

Boken passer best til det førstefødte barn, fordi det ikke er noen søsken med i fortellingen. Boken kan også brukes til familier med to mødre.

Leter du etter en personlig barnebok for en søster eller storebror, kan du finne dem her: Navn blir storebror og Navn blir storesøster

Forfatter: Stinne Bagger Mortensen   Illustratør: Mikkel Stubbe Teglbjærg  
Alder: 0-7 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 28

Leveringstid: 4-6 hverdager

kr 259,00

Gjør boken personlig


Informasjon om barnet
Skriv inn en personlig hilsen til barnet. Ikke bruk smilefjes, for de vises dessverre ikke i den personlige hilsenen. Teksten trykkes på første side uavhengig av historien (max 160 anslag).

 
Skriv inn barnets fornavn.Skriv barnets fødselsdato dag/måned/år.

Informasjon om mor
Skriv inn navnet på barnets mor.

Informasjon om far eller annen mor
Skriv inn navnet på barnets far eller en annen mor. Denne person bor sammen med moren.

Øvrige karakterer
Skriv inn navnet på den person eller de personer der hjelper med å gjøre i stand barnerommet, som koker deilig mos og grøt og som kommer på barselbesøk. Du kan skrive inn to personer. Velger du to personer, må du legge til «og» mellom de to navnene.Skriv inn navnet på den person eller de personer der hjelper å montere en vugge og som kommer på barselbesøk. Du kan skrive inn to personer. Velger du to personer, må du legge til «og» mellom de to navnene.